LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.4
1953
beoordelingen
8
Sigrid
15/07/2024
goede service en nette communicatie
10
Gerbert
15/07/2024
Via internet zag ik de mogelijkheid om Mijn zonnebril te voorzien van glazen op sterkte Prima service en advies Super blij mee
10
Daniel
14/07/2024
Mooie service top
10
Henri
13/07/2024
Prima contact, denken mee.
10
Anita
13/07/2024
Zicht weer prima door nieuwe glazen. En een prima service.
10
Kees
12/07/2024
Heel fijn zicht door nieuwe glazen van echt glas Super helder en scherp zicht weer Zeer tevreden
10
Annette
12/07/2024
Fijne plek om de glazen voor je montuur uit te zoeken. Je krijgt goed advies. Er wordt met je meegedacht. Het resultaat is prachtig en perfect.
10
Mary
12/07/2024
Deskundig advies, bij mij om de hoek! Perfecte kwaliteit zó snel geleverd voor zo’n lage prijs!
9
Riekje Dijkstra
11/07/2024
Had een mooie glasbril waar ik graag nieuwe glazen in wilde hebben omdat min sterkte is verandert . Nu een paar glazen besteld en voor 213.00 euro een nieuwe bril geweldig wat mooi .
10
Joke
11/07/2024
De site ontdekt en brillenglazen besteld voor een oud favoriet model bril. Recept meegestuurd en een perfecte bril in korte tijd terugontvangen voor een fractie van wat anderen berekenen. Heel blij mee. Bedankt. De communicatie is prima.
10
Esther
11/07/2024
Mooie glazen en snel geleverd.
9
Jan Norden
09/07/2024
Klantvriendelijk, gezellig humor en geen toeters en bellen
10
Mariska
08/07/2024
Een zeer betrouwbaar bedrijf! Makkelijke en duidelijke website. Netjes gedaan en goed verpakt! Zou hier zonder twijfel weer bestellen….
8
Harm
07/07/2024
Voor veraf zijn de glazen goed voor dichtbij ben ik ze beter gewint. Maar de prijs kwaliteit zijn ze goed.
10
Petra
07/07/2024
Goede ervaringen, laatste keer ook nadat ik per ongeluk een verkeerde bril had opgestuurd. Werd keurig op de juiste manier hersteld. Heel tevreden!
10
Mieke
07/07/2024
Perfecte service.
10
Arnout
07/07/2024
Snel en duidelijk. En voor een goeie prijs.
10
Wendy
05/07/2024
Nieuwe glazen op mijn sterkte in de antieke zonnebril van mijn moeder laten zetten. De glazen zijn perfect op sterkte, de bril zit als gegoten ook door de nieuwe neusvleugeltjes. Oude glazen en vleugeltjes werden netjes mee teruggeleverd. Top!
10
John
05/07/2024
Fijne Service Snel Niet duur En de glazen zijn prima
10
Kaat
04/07/2024
Het proces van aanvragen van de brillenglazen tot en met verzending loopt erg soepel. De brillenglazen werden snel geleverd en de bril is fantastisch. Erg tevreden!
10
Jan Willem
02/07/2024
Alles op en top geregeld !
10
Jos
02/07/2024
Ik ben vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Ik had zelf een montuur meegenomen en bij hen een oogmeting laten doen. Binnen 2 week was de bril klaar. Een paar uurtjes even wennen aan de nieuwe glazen en toen een perfect zicht. Een aanrader!
10
Grietina
01/07/2024
Ondanks dat ik deze organisatie nog niet kende anders dan van familiegesprekken, werd ik bij binnenkomst verrassend vertrouwd welkom geheten en even zo behandeld. er werd geluisterd en gekeken. Mijn brein dat iets anders zegt dan m'n ogen zien, het eeuwige twijfelen en regelmatig te snel beslissen was niet aan de orde. Toen ik dan ook de meting had afgerond en bewezen beter zag tijdens de test was mijn vertrouwen gewonnen. Nu bij aflevering van mijn nieuwe bril is dat gevoel alleen maar positief bevestigd.
10
Harm-Jan
01/07/2024
Erg tevreden met de uitstekende multifocale glazen in mijn reservebril. Binnen twee weken bril retour. Voor herhaling vatbaar!
10
Sharon
01/07/2024
Goede service, bereikbaar voor vragen en wordt dan goed te woord gestaan. Bril is weer zo goed als nieuw. In tegenstelling tot de opticien was de prijs ook heel goed. Aanrader dus.
10
Vincent
28/06/2024
Een multifocale in eigen montuur en een zonnebril op sterkte,, beiden perfect en snel. Een fantastische prijs en service bovendien. Vijf sterren waard!
10
Norah
28/06/2024
Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen! Fantastische service, snel, en bril zit perfect. Bedankt dat jullie ook het scharnier van mijn bril wilde aandraaien!
10
Liesbeth
28/06/2024
In verhouding met brillenzaken heb ik meer mogelijkheden tot vormen nieuwe glazen in mijn monturen (randloos) dan in de normale brillenzaken waar je dezelfde vorm van glas in deze monturen krijgt bij vernieuwing. Bediening is super en ook veel.keuze in kleur van glas en de prijs verhouding is in verhouding van normale brillenzaken top
10
Laurens
27/06/2024
Na het toesturen van mijn bril werd ik gebeld met de melding dat de glazen die ik besteld had niet geschikt waren voor het monteur (te dik). Daarvoor in de plaats zijn er andere glazen geplaatst. Bij de levering zaten ook de originele sample glazen er netjes bij.
10
Saskia
24/06/2024
Ik vond het zonde om mijn oude, nog mooie, montuur weg te gooien omdat er teveel krassen op de glazen zaten. Via Brillenglazen.com is mijn bril weer als nieuw.
9
Rein
24/06/2024
Er wordt alle tijd voor je genomen
10
Jules
24/06/2024
Wederom super!!! En sneller dan verwacht. Top!
10
Han
24/06/2024
Voor de tweede keer glazen in een bril laten zetten door Brillenglazen. Weer dik tevreden. Zelfs de enigszins vergeelde neuspads zijn vervangen!
7
Hanneke
23/06/2024
Snelle en nette afhandeling
10
Henk-Jan Visser
23/06/2024
Nieuwe glazen in mn gewone bril en mn zonnebril. Met een goed werkende site. En goede communicatie.
10
Ad
22/06/2024
Ik ben weer zeer tevreden
10
Gea
21/06/2024
Vriendelijke en goede service en betaalbaar.
10
Jonathan
20/06/2024
Vriendelijk en behulpzaam en daarbij nog een hele mooie en goedkope collectie van monturen.
10
M.Stam
20/06/2024
Geweldige service. Vriendelijk personeel.
10
Liesbeth
20/06/2024
Zonder problemen en snel met de juiste adviezen. Goed bereikbaar voor overleg.
9
Tiny
17/06/2024
Je wordt geweldig geholpen
10
Liesje
17/06/2024
Ik voelde er weinig voor om heeeele dure Zeiss glazen te kopen en wilde dit proberen. Het ging heel gemakkelijk met een bestaand recept en een goede foto. Het heeft uitstekend uitgepakt. Bovendien kreeg ik ook nieuwe 'neusjes'. Ik bedoel maar
5
Edward Tuinman
17/06/2024
De scherpte van de glazen van de Oakley insert is beperkt tot een zeer klein vlak, waarbij ik mijn hoofd erg rechtop houden om goed te zien, en dat past niet bij mijn natuurlijke fietshouding. De prijs is echter erg goed, dus de gok waard.
10
David
17/06/2024
Ik had al aan de reviews van Brillenglazen.com gezien dat iedereen erg tevreden is en ze maken de verwachting waar! M'n Ace & Tate montuur hebben ze voorzien van zonnebrilglazen op sterkte voor een schappelijke prijs en met de nodige persoonlijke aandacht. Als ik ze nog 1 tip mag geven; geef gebruikers op de website al meer inzicht in het versturen/terugsturen proces want daar had ik vantevoren m'n bedenkingen bij, ik twijfelde zelfs of ik het wel moest doen. Maar in werkelijkheid ging het supergestroomlijnd en werden ook alle kosten door Brillenglazen.com gedragen. Boven verwachting!
10
Greet
16/06/2024
Na een ervaren allergie door een montuur van een bril, ben ik naar 100% tevredenheid geholpen door Brillenglazen
10
Jantina
16/06/2024
Een zaak om bij ieder aan te raden alle tijd voor je en aandacht dit is voor de klant erg belangrijk
10
Hans
16/06/2024
Al zoveel brillen van glazen voorzien bij dit bedrijf, altijd weer perfecte brillenglazen en zeer goede service!
10
C.a.j.
15/06/2024
Makkelijk te regelen en gewoon goeie glazen in mijn montuur
8
Johan
14/06/2024
Vlot, vriendelijk, vakkundig!
8
Maarten
14/06/2024
Zie boven
10
Wouter
14/06/2024
Een mooi bedrijf waar persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Vanaf binnenkomst tot aankoop van een bril voelt goed. En heb je iets speciaals dan gaat Johan erover nadenken en komt met een oplossing. Ik heb inmiddels meerdere brillen gekocht en ook de kinderen. Dik tevreden. Ook de werknemers zijn allemaal vriendelijk. Ga zo door allemaal.
10
Johan Willem Kramer
13/06/2024
Keurig geleverd volgens afspraak. Netjes geïnformeerd en op de hoogte gehouden over de bril.
10
Corien
13/06/2024
Snelle, goeie en vriendelijke service.
8
Ingrid
13/06/2024
De tweede bril die ik laat doen door ze. En ook deze is prima. Wel jammer dat ze een paar euro duurder zijn geworden.
10
Nick
13/06/2024
Vanaf het moment van kopen werd ik fijn geholpen. Ze hadden voor mijn bril toch een idee om een andere kleur zonnebrilglas erin te doen, en na een overtuigend telefoontje hebben ze dit geregeld. Fijne service!
10
Sanny
12/06/2024
Bij de meeste bekende opticiens betaal je de hoofdprijs als je nieuwe brillenglazen in je ‘oude’ montuur wil hebben! Al jaren erger ik mij hieraan, je krijgt dan wel een bril plus nieuw montuur voor bv de 50% korting-actie, of ‘de tweede bril gratis’! Maar voor je favoriete montuur is er nooit n actie en moet je flink id buidel tasten! Bij Brillenglazen.com dus niet. Voor ruim vierhonderd euro minder heb ik m’n lievelingsbril laten ‘beglazen’! Eenvoudig via de website te regelen en ruim binnen de beloofde levertijd geleverd! Ik ben er heel blij mee en zéér, zéér tevreden!
10
John
11/06/2024
Aantal weken geleden contact gezocht met de klantenservice ib verband met een aantal vragen over het vervangen mijn zonnebril glazen. Perfect uitleg gekregen, direct online besteld, opgestuurd en al binnen een aantal dagen bericht dat de bril klaar was voor verzending. Gisteren bril terug ontvangen, perfect! Bedankt voor jullie advies en snelle service!
10
Janos Ras
10/06/2024
Heel erg blij wordt ik hiervan prachtige glazen precies de kleur wat ik wilde hebben en zeker voor de prijs, een aanrader
8
Peter
10/06/2024
Prima bedrijf met goede service.
10
Johan
10/06/2024
Goed advies en prima service
10
Jeroen
10/06/2024
Een wereld van verschil met mijn 'gewone' opticien. Prettig geprijsd en een razendsnelle levering met perfect aangebrachte glazen. Dank! Een aanrader.
10
Ron
09/06/2024
Doet precies wat je verwacht. Uitstekende communicatie en perfect en onzichtbaar gerepareerd. Zou zeker weer gebruik van ze maken.
2
Bernadette
09/06/2024
Helaas, ik kreeg bericht van jullie dat mijn bril via PostNL onderweg was. Met een track en trace nummer. Er was handtekening vereist bij ontvangst. Ik was niet thuis en 2e optie is dat t pakket naar dichtstbijzijnde Post NL punt gebracht wordt. Ik kreeg bericht van Post NL dat het pakket thuis is afgeleverd. Met een krabbel van wie????!!! eronder. Geen briefje waar het is gebleven. Niets ontvangen, ook niet bij verzamelpunt. Niet bij buren. Ik heb gebeld met PostNL, die zeggen dat de verantwoordelijkheid bij de afzender ligt. Dus brillenglazen. Com gebeld. Jullie gaven aan dit probleem te kennen met Post NL. Waarom nemen jullie dan geen andere bezorger? Waarom moet er getekend worden maar doet ik weet niet wie dat en verdwijnt mijn pakket?! Ik ben natuurlijk vooral héél boos op PostNL. Het vervelende is dat ze mij aan de telefoon telkens naar jullie sturen. Ik heb online klacht gestuurd. Maar het weekend zit er weer eens tussen! Sorry, ik kan dus nog geen antwoord geven of de glazen mij bevallen. Het montuur had ik al, kostte €100 De glazen bijna €150 Dus ik hoop dat de bril gauw bij mij thuis komt! Groet, Bernadette Rombouts
9
C
09/06/2024
Mijn 2e bestelling bij hen, zit 5 jaar tussen maar nog steeds snel en goed. Communicatie verloopt prettig. Een fijn paar multificale zonneglazen in mijn eigen montuur. Qua beeld niet exact gelijk aan mijn gewone bril maar dat heeft ook zeker met een andere lensfabrikant te maken. Blij mee, voor relatief weinig geld een zonnebril op sterkte. De zomer kan beginnen.
10
Taeke
09/06/2024
Erg tevreden over de kwaliteit van de glazen. Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook goede klantgerichte service. Het verzenden etc gaat heel goed en soepeltjes.
1
Kees
06/06/2024
Na een uitgebreide briefing met foto's en voorbeelden heeft brillenglazen.com mij verzekerd geslepen zonnebrilglazen te kunnen leveren in de kleur die ik had aangeleverd. Helaas, na vier pogingen zijn ze nog niet in de buurt gekomen van de kleur ze beweerden te kunnen leveren. Resultaat: ik zit opgescheept met een door brillenglazen.com gesloopte bril en ze weigeren me verder te helpen. Niet aan beginnen, ze weten niet wat ze doen.
10
Paul Hartog
04/06/2024
Hartelijk ontvangen met een kop koffie. Goede sfeer in de werkplaats! Nog voordat ik deze op had kwam Donny (Donnie?) nog een maat nemen (pupilhoogte) en terwijl ik mijn koffie verder opdronk was mijn bril klaar. Netjes afgesteld en klaar voor vertrek. Service with a smile!
9
Willem
03/06/2024
Reparatie van montuur incl. en
9
Berend
03/06/2024
Blij met de keuze voor brillenglazen.com.
8
Melle
02/06/2024
Ben prima tevreden, maar had de glazen wel tint donkerder verwacht. Ik twijfel of ik nog een bril moet doen.
8
Bea
01/06/2024
Goed advies en zeer prettig geholpen
10
M
31/05/2024
Prima geholpen.
10
Iggs
31/05/2024
Betaalbaar en kwalitatief met daarbij ook eens binnen 5 werkdagen de bril met nieuwe glazen ontvangen, zeer tevreden
10
Wim
31/05/2024
Op zoek naar glazen op sterkte in mijn zonnebril kwam ik bij Brillenglazen.com en was meteen gepakt door de duidelijke snelle website. Bril opgestuurd na een foto te hebben genomen voor de oog positie. Snel (meteen) antwoord en zelfde dag opgestuurd. Meteen reactie bij ontvangst met een prognose van de service. De uiteindelijke levering was dagen eerder dan gepland Een en al lof en mooi resultaat. Dank je en tot een volgende keer
8
Rick
30/05/2024
Eenvoudige procedure, geen lange wachttijden en een mooi afgewerkte bril die voldoet aan mijn verwachtingen.
10
Pieter
27/05/2024
Alleen maar positief
10
Marcel
26/05/2024
Vriendelijk, hulpzaam en meedenken. Zeker aan te raden.
10
Mieke
26/05/2024
Helemaal blij dat mijn favoriete bril een nieuw leven heeft gekregen. Top service- goeie kwaliteit en het proces van bestellen is mega duidelijk, makkelijk. Tussentijds contact gehad omdat ze iets wilde checken, oplettendheid van hun kant. Heel fijn! Volgende keer bestel ik zeker weer nieuwe glazen.
10
Rudi Van Avermaet
26/05/2024
AL HET GELEVERDE WAS IN ORDE
9
Ton
26/05/2024
hou je aan de instructies en je bril komt na een ruime week terug met nieuwe glazen,dezelfde kwaliteit als bij de gemiddelde opticien maar de helft goedkoper,zelfs mijn neusvleugeltjes waren vernieuwd,dit was mijn 2e keer bij brillenglazen,zeer tevreden
10
Uit Zutphen
24/05/2024
Mijn multifocale glazen via de opticien kostten meer dan € 300,- per glas en nu heb ik € 165,- voor 2 multifocale glazen betaald bij Brillenglazen.com. Voor zover ik nu kan nagaan zie ik weinig kwaliteitsverschil. Wel heb ik een lage sterkte voor zowel dichtbij als veraf, dus ik kan geen oordeel geven over sterkere multifocale glazen. Ik ben in ieder geval dik tevreden.
10
J.h.
24/05/2024
Scherpe prijs. Snelle afhandeling. Proces van versturen en ontvangen werkt prima.
10
Kees
24/05/2024
Verwerking na ontvangst snel geregeld . Voor heel schappelijke prijs en perfect resultaat
9
Peter
21/05/2024
Prima sevice ! Alles is soepel en naar wens verlopen.
10
Gerrit
21/05/2024
De afgelopen ca 9 jaar heb ik een aantal keer nieuwe glazen in monturen laten zetten door Brillenglazen.com. Het bestelproces via de website was altijd al goed en is door de jaren heen telkens verbeterd. De kwaliteit van de glazen is tekens in orde en het prijsnivo s zeer concurrerend.
9
Adriaan
21/05/2024
Zonnebril laten ombouwen tot multifocale zonnebril
10
Clint
19/05/2024
Zeer tevreden, uitstekende service.
10
Jori
18/05/2024
Goede service, fantastic resultaat
10
Harmen
17/05/2024
Dit is inmiddels alweer de derde bril die Johan en Marian voor mij hebben voorzien nieuwe glazen. Dit maal een rimless vintage Cartier bril, niet de makkelijkste klus. We hebben gebeld, overlegt, model, maat, kleur, degrade, er werd goed meegedacht en dit is te zien in het resultaat, de bril is prachtig geworden. Daarnaast zijn de oortips ook vervangen door originele Cartier oortips. Bril is weer als nieuw! Klaar voor de zomer. Zoals ik gewend ben, fijne communicatie en goede, snelle en betrouwbare service.
10
Henk
17/05/2024
Precies, zelfs met nieuwe neusvleugels. Keurig !
10
Han
17/05/2024
Ik ben absoluut tevreden over mijn multifocale brillenglazen met cylinder en as. Ik heb de goedkoopste optie gekozen en voor een kwart van de prijs van mijn toenmalige brillenglazen 4 jaar geleden. Geen verschil in kwaliteit. Bestellen, verzending etc. ging gesmeerd.
10
Brian
16/05/2024
Helaas na een val waren de glazen van mijn lievelings merkzonnebril gesneuveld. Deze is nergens meer verkrijgbaar en ik kon nergens een mooie vervanger vinden. Dan maar een gokje wagen bij brillenglazen.com… En ik ben zeer tevreden! Mijn zonnebril is weer als nieuw en ze hebben de originele oranje kleurige glazen top weten na te maken. Aanrader!
9
Piet
09/05/2024
Ben tevreden
10
Carla
06/05/2024
Duidelijke website, alles loopt zoals omschreven. Ik ben blij met mijn zonnebril.
10
Rinske
05/05/2024
Na mijn ervaring met peperdure glazen die vrij snel langs de brilranden kapot gingen in mijn dure Lindberg montuur heb ik de gok gewaagd om er glazen van brillenglazen.com in te laten zetten. Eerst even gebeld voor advies wat aan te bevelen is. Resultaat is boven verwachting omdat de glazen lichter zijn dan die ik gewend ben.
8
Gert
03/05/2024
Communicatie verliep soepel. Telefonisch goed te bereiken voor vragen. Heb weer de juiste glazen in mijn 2e bril, dus kan weer afwisselen.
10
Ton
03/05/2024
Even naartoe gereden voor de oogmeting. Daarna de glazen uitgezocht en besproken. Ook daar hebben ze nog monturen waar u uit kunt kiezen. Vakkundige en aardige mensen met hart voor hun vak. Prachtig bedrijf AANRADER !!!
10
Cor
03/05/2024
Goed bedrijf
10
Walter
03/05/2024
Verkeerde lens formule opgegeven. Wordt terug geringe vergoeding hersteld.
10
Ppe
02/05/2024
Selectie op website kan iets beter. Daarna gaat alles goed en snel.
Brillenglazen.com
9.4
1953 beoordelingen
Kiyoh