Over ons

Brillenglazen worden steeds maar duurder. Dat vinden wij ook. Daarom zijn we in 2012 gestart met geweldig goede kwaliteit brillenglazen te maken en te leveren die nog betaalbaar zijn.

Rechtstreeks van de fabriek, zonder tussenkomst van andere partijen.

Onze zelf ontwikkelde brillenglazenconfigurator maakt de juiste combinaties.

En de prijs per paar wordt gelijk getoond.

Geen verrassingen achteraf. Geen 3 voor de prijs van twee of een gratis bril voor uw schoonmoeder. Geen vroege vogel korting. Heel transparant, kwalitatief hoogstaande glazen geplaatst in uw eigen merk-of geen merk montuur voor een zeer acceptabele prijs.

Daarbij moet de keuze in soorten glazen niet beperkt zijn, maar multifocaal of een zeer hoge sterkte, zonnebrilglazen, meekleurende glazen, cilinder, prisma´s, spiegelcoating, ultraclean-coating, elke brillenglas kunnen wij maken.

En dan niet één prijs voor alle sterktes; immers laat je dan iemand met een lage sterkte te veel betalen en iemand die een zeer hoge sterkte nodig heeft krijgt te dikke glazen.

Niet elk soort brillenglas kan in elke bril. Bij een randloos montuur of een half omrand montuur horen daar brillenglazen in die daar ook geschikt voor zijn. Bij een zeer hoge sterkte hoort een advies van een extra dun of dunst mogelijk brillenglas. Bij een lage sterkte hoeft heel dun helemaal niet. Dat kost onnodig meer en kijkt niet comfortabeler, integendeel. Wij leveren glazen die bij de sterkte passen, zónder dat je teveel betaalt en zonder risico dat de glazen onnodig dik worden.

Naast de juiste sterkte is het ook heel belangrijk om het brillenglas optimaal voor de pupil te centreren. Wij hebben nu een revolutionaire foto module waarbij wij de pupilafstand en de doorkijkhoogte kunnen bepalen of controleren. Deze module mailen wij gelijk na elke bestelling.

Als deze foto is goed bevonden verstrekken wij het verzendlabel in pdf. Deze kunt u uit te printen en op het doosje plakken.

We blijven innoveren en we zijn er zeer trots op wat we nu al mogelijk hebben gemaakt en trots dat wij onze klantbeoordelingen naar een 9,3 hebben weten te brengen. Alle  beoordelingen zijn écht en er wordt niets gemanipuleerd.

In 2012 zijn we gestart met Nieuwe Glazen In Mijn Bril, daarna hebben wij het veranderd naar Brillenglazen.net en in 2020 is de naam Brillenglazen.com geworden.

 

 

Brillenglazen.com
9.4
1953 beoordelingen
Kiyoh