Meekleurende brillenglazen

Vanaf €129 per paar.

Meekleurende brillenglazen

Brillenglazen revolutie! Wij vervangen meekleurende brillenglazen al vanaf €129,- per paar, voor elk type montuur. Onze meekleurende brillenglazen zijn altijd ontspiegeld en kraswerend uitgevoerd.

Het werkt heel simpel, bestel jouw glazen online via onze configurator, stuur het montuur aan ons op, wij slijpen de glazen en plaatsen deze in het montuur, binnen 14 dagen verzenden wij de bril kosteloos retour. 

Wat zijn meekleurende brillenglazen?

Meekleurende brillenglazen hebben een laagje waardoor de glazen zich automatisch aanpassen aan de lichtomstandigheden. Deze glazen worden ook wel “transitions” of “reactions” genoemd. Onder normale omstandigheden zijn de glazen vrijwel transparant, maar zodra de glazen UV straling opvangen veranderen ze razendsnel naar een donker zonnebrilglas. Binnen ongeveer één minuut is het glas veranderd in een zonnebril glas met 75% kleur.

Naast de standaard uitvoering kun je bij ons ook kiezen voor de “Extra Active” uitvoering. Deze variant reageert heel gevoelig bij minimale UV-lichtinval. Een veel voorkomende situatie is in de auto. De ruit van een auto houdt namelijk UV-licht tegen en daardoor valt er minder UV-licht op het brillenglas. Dit kan betekenen dat het brillenglas dan veel minder donker kleurt omdat er al UV-licht gefilterd wordt door de autoruit. Als u de bril veel tijdens een autorit gaat gebruiken, kunt u de optie “Extra Active” aanklikken tijdens het bestelproces.

Geen eigen montuur?

Kom dan bij ons langs in de showroom, bekijk op je gemak alle beschikbare monturen en zie direct welke het beste bij je past. 

Eerst een uitgebreide oogmeting?

Wij hebben gespecialiseerde apparatuur om een goede oogmeting uit te voeren, in de meeste gevallen is deze geheel kosteloos!

Hoe werkt het vervangen van jouw meekleurende brillenglazen

1. Bestel online

Geef stapsgewijs aan welke brillenglazen je wilt.

2. Stuur je bril verzekerd op

Stuur de bril verzekerd en veilig naar ons toe.

3. Productie

Bij ontvangst krijg je een bevestiging en de verwachte levertijd.

4. Bril retour

Na het plaatsen van de glazen sturen wij de bril terug.

Specifieke vragen over onze meekleurende brillenglazen

Footer background

De brillenglazen revolutie

Meekleurende glazen vanaf €129,- per paar

Brillenglazen.com
9.4
1953 beoordelingen
Kiyoh