Multifocale brillenglazen

Vanaf €139 per paar.

Multifocale brillenglazen

Brillenglazen revolutie! Wij vervangen multifocale brillenglazen al vanaf €139,- per paar, voor elk type montuur. Onze multifocale brillenglazen zijn altijd ontspiegeld en kraswerend uitgevoerd.

Het werkt heel simpel, bestel jouw glazen online via onze configurator, stuur het montuur aan ons op, wij slijpen de glazen en plaatsen deze in het montuur, binnen 14 dagen verzenden wij de bril kosteloos retour. 

Wat zijn multifocale brillenglazen?

De naam zegt het eigenlijk al: multi is meer, focus is zien. Multifocale brillenglazen hebben dus meer dan één sterkte. Er zijn meerdere benamingen voor multifocale glazen. Andere veel voorkomende benamingen voor multifocale glazen zijn: varifocus glazen, varifocale glazen en progressieve glazen.

De opbouw van multifocale glazen bestaat uit verschillende gedeelten. Midden in het glas bevindt zich een basissterkte, deze sterkte is om veraf scherp te kunnen zien. Onder in het glas bevindt zich een leesgedeelte. Deze is bedoeld om scherp mee te kunnen lezen. Dit wordt ook wel de additie genoemd. De additie in een multifocaal glas is altijd een plus-sterkte en wordt op het brilrecept meestal aangegeven als Add of Ad.

Geen eigen montuur?

Kom dan bij ons langs in de showroom, bekijk op je gemak alle beschikbare monturen en zie direct welke het beste bij je past. 

Eerst een uitgebreide oogmeting?

Wij hebben gespecialiseerde apparatuur om een goede oogmeting uit te voeren, in de meeste gevallen is deze geheel kosteloos!

Hoe werkt het vervangen van jouw multifocale brillenglazen

1. Bestel online

Geef stapsgewijs aan welke brillenglazen je wilt.

2. Stuur je bril verzekerd op

Stuur de bril verzekerd en veilig naar ons toe.

3. Productie

Bij ontvangst krijg je een bevestiging en de verwachte levertijd.

4. Bril retour

Na het plaatsen van de glazen sturen wij de bril terug.

Specifieke vragen over onze multifocale brillenglazen

Footer background

De brillenglazen revolutie

Multifocale glazen vanaf €139,- per paar

Brillenglazen.com
9.4
1953 beoordelingen
Kiyoh